Välj en sida

Träna med oss

Vi vill erbjuda dig eleganta skandinaviska redskap som du kan träna hemma med utan att du behöver gömma undan dem efter träningen. Utöver de unika och fantastiska redskapen vill vi utmana dig till att träna rätt, vinna över dig själv och bestiga Skandinaviens högsta berg! Håll dig à jour och kom alltid tillbaka och följ innehållet vi erbjuder. Är du själv aktiv utövare, bloggare eller professionell idrottsinstruktör? Kontakta oss och kom med och inspirera våra kunder till att skicka oss träningsanvisningar, -bilder och –videor!

Nedan kan du titta på Hanna-Maari Latvala, en sprintlöpare, med en kort guide om hur du tränar dina hästklippor med Trollveggen. Du kan hitta fler träningsinstruktioner i länkarna ovan.
i

Träningsinstruktioner:

ADULT GYM RINGS Gymnastikringar
i

Träningsinstruktioner:

TROLLVEGGEN Chin Bar – Pull ups and chin ups
i

Träningsinstruktioner:

TROLLVEGGEN Chin Bar – Assisted chin ups, push ups and dips
i

Träningsinstruktioner:

M-ROLL 35 Massage Roller
i

Träningsinstruktioner:

TROLLVEGGEN Chin Bar –
Abs and back stretches

Håll ögonen öppna och håll kontakten

Med oss för att hålla reda på innehållet vi erbjuder. Är du en aktiv tränare, bloggare eller sportproff? Kontakta oss och inspirera våra kunder genom våra träningsinstruktioner, foton och videor!

Hittar du inte din adress?

Se till att du har valt rätt land eller region i det övre högra hörnet på sidan. Du kan beställa från denna webbutik endast till Sverige. För att beställa till Finland måste du välja den finska webbutiken.

Pin It on Pinterest