Fri frakt för beställningar över 100€

Jobba hos FitWood?

FitWood är ett innovativt start-up-företag, vars mål är snabb internationell tillväxt. I våra motionsredskap utnyttjar vi skandinavisk design samt finländsk tillverkning och trä som råmaterial. Vårt moderbolag Jymir Oy (Kuntokauppa.fi) hör till den bästa kreditklassen AAA och FitWood Oy har beviljats NYM-centralens finansiering ur EU:s regionutvecklingsfond.

Utöver fördomsfri produktplanering satsar vi på stark närvaro i online-världen och i de sociala medierna. I fokus för vår affärsverksamhet står även organisering av produktionen via ett starkt nätverk av underleverantörer. Vi strävar efter hög kundnöjdhet med hjälp av produkter som är inspirerande och hållbara samt en kompromisslös kundtjänst. Möts våra idéer med din tankevärld och dina värderingar?

För närvarande pågår en process för rekrytering av en sakkunnig inom digimarknadsföring och ansökningstiden har precis löpt ut. I egenskap av ett tillväxtföretag kan det dock alltid uppstå ett behov av att inom en snar framtid utöka vårt team med nya medarbetare. Om du är en toppentyp som kan din sak, om du gillar vårt koncept och om du upplever att du har mycket att ge oss ska du inte tveka att kontakta oss och berätta om dig själv!

Get in touch


Pin It on Pinterest